Onze passie komt van diep,
diep in de zee!

Header about

Zeedijk.be is een initiatief van Wim Gevaert, een sterke zwemmer in het woelige vastgoedwater. Samen met zijn team kiest Wim resoluut en compromisloos voor vastgoed met frontaal zeezicht. Geen appartementen of handelspanden net om de hoek in een zijstraat, geen beloofd zeezicht dat in werkelijkheid nauwelijks een verre blik is vanuit de slaapkamer. Wel kwalitatieve panden vlak op de zeedijk met frontaal zeezicht voor een maximale beleving.

Zeedijk.be is gespecialiseerd in vastgoed met frontaal zeezicht langsheen de zeedijk.

Zijn studies vastgoedmakelaar bevestigden zijn passie: stage en werk volgden elkaar naadloos op. Het kompas was duidelijk, de koers gezet. En er borrelde nog een extra dimensie op: zijn liefde voor de zee.

De combinatie van zijn passie voor vastgoed en liefde voor de kust bracht Wim bij de essentie van zijn carrière: vastgoed op de zeedijk, vastgoed met frontaal zeezicht. Zijn nieuw schip voer uit, en met succes! Vandaag is zeedijk.be dé referentie voor wie iets wil kopen of verkopen met frontaal zeezicht, langs de Belgische kust en misschien ooit ook ver daarbuiten.

“Het echte verkoopproces vind je nergens zo puur als bij vastgoed. Dat is zo eerlijk, je hebt er zelf in de hand hoe je de verkoop aanpakt. Ik hou ervan mijn enthousiasme en passie te delen met anderen. Als ik oprecht potentieel zie in een pand, dan breng ik dat ook over.”

Wim 2

Verkopen vraagt een zee van tijd

Je gaat niet zomaar met iedereen in zee!